Ekobaby babyvoeding

Ekobaby biedt een compleet en gevariëerd assortiment zuigelingenvoedingen. De producten zijn zorgvuldig afgestemd op de verschillende ontwikkelingsfases van je kindje, van baby tot peuter. Ekobaby babyvoeding is veilig, gezond, lekker en duurzaam. Ekobaby biedt jou en je kindje een scala aan pure en natuurlijke baby- en peuterproducten. Onze producten zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde gewassen en bereid met de beste melk van Nederlandse boeren.

Meer over onze Ekobaby producten op www.ekobaby.nl.

 

Ekobaby babyvoeding

Ekobaby zuigelingenvoedingen

Ekobaby zuigelingenvoedingen zijn gemaakt van de beste natuurlijke ingrediënten en met melk van Nederlandse boeren. Ekobaby voldoet aan alle Nederlandse en Europese richtlijnen voor voedselveiligheid en -kwaliteit en wordt onder streng gecontroleerde omstandigheden geproduceerd.

Ekobaby is verrijkt met de meervoudige onverzadigde vetzuren DHA & AA en prebiotische vezels zijn toegevoegd.

Ekobaby pappen voor baby’s

Voedingsstoffen zoals proteïnen, vetten, koolhydraten, vitamines, mineralen en vezels zijn belnagrijk voor de groei en ontwikkeling van je kindje. Granen bevatten veel van deze essentiële stoffen en zijn geschikt als bijvoeding in combinatie met moedermelk of zuigelingenvoeding.

The granen in Ekobaby baby pappen zijn voorbewerkt op een natuurlijke manier zodat ze makkelijk oplossen en instant te gebruiken zijn. Instant granen van Ekobaby zijn verder licht te verteren en hebben een gunstige werking op de stoelgang. Alle Ekobaby producten tot en met de zesde maand zijn glutenvrij.