Hun innerlijke vuur ontcijferd door psychologie

De meest gepassioneerde tekens van de dierenriem: hun innerlijke vuur ontcijferd door de psychologie

Het is gebruikelijk om te proberen de eigen emoties en die van anderen te begrijpen, vooral in romantische relaties. Hiervoor kan astrologie een interessante bron zijn door ons te informeren over de dominante karaktereigenschappen van de verschillende tekens. Laten we samen ontdekken wat de meest gepassioneerde sterrenbeelden zijn en hoe psychologie hun innerlijke vuur verklaart.

Astrologische elementen en hun invloed

Voordat u in de details van elk teken duikt, is het belangrijk om te onthouden dat ze zijn gegroepeerd in families op basis van de elementen die hen besturen: water, vuur, aarde en lucht. De Elementfamilies hebben een aanzienlijke invloed op de kenmerken van hun respectieve tekens en dus op hun vermogen om hun passie uit te drukken.

Water: de gevoelige en diepe tekenen

 1. Kanker
 2. Schorpioen
 3. Vissen

De inboorlingen van de watertekens onderscheiden zich door hun grote gevoeligheid en emotionele rijkdom. Ze leven in symbiose met hun emoties en zijn voortdurend op zoek naar emotionele veiligheid. Hun introspectieve aard kan hen liefdevolle en toegewijde partners maken, maar ook vatbaar en kwetsbaar.

Vuur: de vurige en dynamische tekens

 1. Ram
 2. Leeuw
 3. Boogschutter
Over hetzelfde onderwerp :  De meest betoverende tekens en hun manipulatietechnieken

De vuurtekens worden bestuurd door een krachtige en oncontroleerbare energie. Ze streven naar actie, beweging en verovering. Hun overvloeiende enthousiasme maakt hen charismatisch, maar ook impulsief en roekeloos. Ze worden meestal beschouwd als de meest gepassioneerde over de dierenriem.

De aarde: stabiele en pragmatische tekenen

 1. Stier
 2. Maagd
 3. Steenbok

De inboorlingen van de aardetekens staan met beide benen op de grond, ze zijn verankerd in de werkelijkheid en geven de voorkeur aan het beton. Bovenal proberen ze een harmonieuze omgeving te bouwen en hun materiële veiligheid te waarborgen. Ze uiten hun liefde discreet en constant, in plaats van door gepassioneerde impulsen.

Lucht: hemelse en intellectuele tekens

 1. Tweelingen
 2. Evenwicht
 3. Waterman

Luchttekens bevorderen uitwisseling en communicatie, ze staan open voor anderen en nieuwe ideeën. Ze gedijen op nieuwsgierigheid en gevarieerde ervaringen, maar kunnen oppervlakkig en wispelturig zijn. Hun romantische relaties zijn meestal gebaseerd op intellectueel begrip en spontaniteit.

De meest gepassioneerde tekens en hun archetypische expressie

Onder de tekens van de dierenriem zijn de meest gepassioneerde voornamelijk te vinden in de familie van vuurelementen. Rammen, Leeuwen en Boogschutters hebben een heel speciale manier om hun passies uit te drukken, of het nu gaat om een artistieke activiteit of romantische relaties.

Ram: een onweerstaanbare energie voor de verovering van zijn prooi

De overwinnende energie van Ram is ongeëvenaard in het ontsteken van de harten die zijn pad kruisen. Assertief en dynamisch, een inwoner van Ram geeft nooit een uitdaging op en haast zich halsoverkop naar zijn doelen. De psychologie zou deze houding analyseren in termen van het archetype van de krijger, voor wie de Passie staat synoniem voor vechten, jezelf overtreffen en avontuur.

Een ontembare wil uitgedrukt door de delen van het lichaam die met het teken zijn verbonden

In de medische astrologie bestuurt Ram het hoofd, waarbij het eerste deel van het lichaam in contact komt met de buitenwereld, waardoor de nadruk ligt op

Over hetzelfde onderwerp :  Hebben ze echt de macht om het interieur van onze huizen op te ruimen?

mailto:;
De grootte=”2″ gezicht=”Arial”>zijn vurige en avant-gardistische temperament. Er is geen ruimte voor aarzeling of besluiteloosheid in een gepassioneerde Ram; Hij uit zijn enthousiasme zonder filter en valt op door zijn durf.

De Leeuw: de flamboyantie van de koning van de jungle

Leeuw is het teken dat het beste de notie van brandende passie belichaamt. Alles aan hem straalt uitbundigheid, zelfvertrouwen en creatieve kracht uit. Net als de diva’s Beyoncé, Rihanna, Selena Gomez of Lady Gaga die allemaal een zonneteken hebben in Leeuw of in combinatie met planeten in brand, durven de inboorlingen van de leeuw zich te laten gelden en te schijnen met duizend lichtjes.

De schitterende schittering van de zon, de regerende ster van Leeuw

In de astrologie is de Leeuw gegroepeerd onder de heerschappij van de Zon, bron van leven en warmte voor ons zonnestelsel. Deze associatie geeft het teken een onmiskenbare uitstraling die onmiddellijk de aandacht en bewondering trekt. Creativiteit, zelfliefde en autoriteit zijn allemaal eigenschappen die de Leeuw tot een gepassioneerd wezen maken..

Boogschutter: de avonturier die verlangt naar vrijheid en idealen

Boogschutter, het laatste teken van vuur, is niet te overtreffen als het gaat om het vieren van passie in al zijn vormen. Geleid door zijn onlesbare dorst naar kennis en ervaring, lanceert dit teken zichzelf voortdurend om nieuwe horizonten te veroveren. De psychologie koppelt deze geest van zoektocht graag aan het archetype van de onderzoeker of visionair.

De spirituele dimensie als motor van Boogschutter passie

Boogschutter is een dubbel teken, half-mens half-dier, wat het een verhoogde gevoeligheid voor morele en ethische waarden. Deze verbinding met een vorm van kostbaar ideaal voedt zijn dorst om volledig te leven en zichzelf op alle niveaus te realiseren.. Met Jupiter als planetaire meester omarmt boogschutter de kansen die het leven hem biedt met vertrouwen en optimisme.

mm
Verfasst von Maria